Om oss

Blokkene i Horgvegen 13-17 ble ferdigstilt i 2014 og består av totalt 74 selveierleiligheter.

Sameiet Horgvegen 13-17 består av 74 boenheter i Horgvegen 13, 15 og 17. De tre blokkene, A, B og C, ble ferdigstilt vinteren 2014.

Sameiet er tilknyttet Velforeningen Nedre Humlehaugen Grønt og Vei som i tillegg består av sameiene Horgvegen 1-5, Horgvegen 2-10, eneboligene i Byggetrinn 1 og OBOS-prosjektene Ranheim Amfi og Humletunet.

Velforeningen (med unntak av sameiene Ranheim Amfi og Humletunet) disponerer et grendehus med festsal, to utleiehybler og treningsrom. Mer informasjon om grendahuset finner du på Velforeningens hjemmesider.

Sameiet forvalter egne fellesområder og to garasjer, og styres av et valgt styre. Oversikt over hvem som sitter i styret og kontaktinformasjon finner du her. Styret og valgkomité velges på årsmøtet.

Ranheim er kjent for godt bomiljø, og for godt utbygde tilbud innen idrett, friluftsliv og kommunikasjon. Boligområdet er svært barnevennlig med flere barnehager og skoler. Horgvegen tilhører skolekretsen til Ranheim skole (barnetrinn 1.-7) og Markaplassen skole (ungdomstrinn 8.-10.).

Nedre Humlehaugen har gode friluftsmuligheter både sommer og vinter. På sommeren har man mange bademuligheter, for eksempel i Hansbakkfjæra, Grilstadfjæra og Væresbukta. Det er kort vei til fine turstier som blant annet Estenstadmarka og Ladestien som strekker seg fra Ranheim til Nyhavna. Det er også kort vei til alt man trenger av servicefunksjoner, som blant annet dagligvarebutikker, banktjenester, apotek, frisør, restaurant og treningssenter.

Det er gode bussforbindelser til og fra Nedre Humlehaugen. Det er kun fem-ti minutters gange til metrobusstoppet på Ranheim. Den betjenes av metrobusslinje nr. 1 med avgang hvert 10. (hverdag) og 20. (kveld og helg) minutt. De nærmeste busstoppene for øvrig er Nedre Humlehaugen Vest og Nedre Humlehaugen Øst som kun betjenes av linje 44, som er en shuttlebuss til og fra Væretrøa.

Om oss

Adresser: Horgvegen 13, 7055 RANHEIM, Horgvegen 15, 7055 RANHEIM og Horgvegen 17, 7055 RANHEIM. Finn oss på kartet her.

E-post: styret@horgvegen13-17.no

Antall boenheter: 74 selveierleiligheter

Styreleder i sameiet: Rolf Myhren (2024-2026)

Forretningsfører: Bonitas Eiendomsforvaltning AS

Vaktmestertjenester: Bonitas Eiendomsforvaltning AS

Webansvarlig: Geir Knutsen